Uzpūtiet aukstumu ar Xiaomi

Uzpūtiet aukstumu ar Xiaomi

Ceram, ka šī gada pikniks jums ir izdevies. Grilēšanas pārtraukuma laikā iesakām izlasīt mūsu jaunāko pārskatu par Mi Smart Standing Fan 2 viedo ventilatoru . Esi gatavs karstām naktīm un dienām jau tūlīt, pūšot aukstumu ar Xiaomi!

Sajūti maigo vēju

Atvēsinieties karstā laikā! Padariet savu dzīvokli vai māju pietiekami vēsu, lai karstā vasaras naktī viegli aizmigtu. Ja agrāk jūnija vai jūlija vakari jums bija bezmiega priekšvēstnesis, tad tagad iesakam novērst šo problēmu jau pašā sākumā. Šodien piedāvātais risinājums ir atbilde uz to cilvēku vajadzībām, kuri cieš no pastāvīga miega trūkuma siltajos mēnešos, kā arī visiem tiem, kuri nav pieraduši pie tropiskām temperatūrām.

Spārnotas vējdzirnavas

Drīz šī frāze jūs vairs nepārsteigs! Runa nav par lidojošām vējdzirnavām, bet gan par Mi Smart Standing Fan 2, kas bruņots ar dubultu lāpstiņu daļu, kas rada vēsmu. Tas, protams, nozīmē palielinātu produkta efektivitāti un līdz ar to lielāku vēja plusmu tropiskajās dienās. Atcerieties sajūtu, kad aizraujas elpa, jo šķiet, ka gaidāmā vētra ir izsūkusi no atmosfēras visu skābekli. Lai justos atvēsināts, nav jāgaida, kad iespers pirmais zibens! Viss, kas jums jādara, ir jāsavieno Mi Smart Standing Fan 2 ar kontaktu, un ventilators sāks darboties. Nomierinošais vēja pieskāriens apņems jūsu ķermeni, patīkami to atdzesējot un atjaunojot mierīgu elpošanu.

Tas lido

Xiaomi viedais ventilators, kas tiek kontrolēts no Mi Home lietojumprogrammas, ventilē gaisu 14 m rādiusā, piedāvājot īpaši plašu ventilācijas leņķi 140 °. Novietojot Mi Smart Standing Fan 2 viesistabā vai birojā, jūs nodrošināsiet vēsu telpu. Turklāt, Jums nav jāuztraucas par troksni, jo iekārta darbojas ārkārtīgi klusi. Troksnis nepārsniegs 55,8 dB, nakts režīmā ventilators samazinās troksni līdz minimumam (30,2 dB), kas ļaus mierīgi iemigt.

Ātra uzstādīšana un darbība

Ja vēlaties izbaudīt neskaitāmās Mi Smart Standing Fan 2 priekšrocības, jums vienkārši jāizpilda dažas vienkāršas komandas pievienotajā rokasgrāmatā. Montāža ir ārkārtīgi instinktīva, tāpēc tās kopējais laiks nedrīkst pārsniegt dažas minūtes. Izlemjot, kur novietot savu jauno Smart Home elementu, varat izmantot garāku statīvu un novietot ventilatoru uz grīdas, vai arī izvēlēties īsāku statīvu un novietot to, piemēram, uz galda virsmas.

Vai lemsiet par labu komfortam?

Palutiniet sevi ar atelpu un vēsumu, iegādājoties Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2! Laiks rīkoties un izbaudīt karstumu!

Atpakaļ uz blogu