Xiaomi 11T pasaules pirmizrāde

Xiaomi 11T pasaules pirmizrāde

Mums ir vēl, kaut kas no Xiaomi piedāvātā klāsta, par ko runā visā pasaulē, kopš 15.septembra.. Tad visa uzmanība tika pievērsta Pekinai, kur notika pasaules pirmizrāde. Tās ietvaros tika prezentētas sadzīves tehnikas, tostarp viedtālruņi, planšetes, projektori, Mesh komplekts un Mi Smart Band 6, kas aprīkots ar NFC tehnoloģiju. Lai gan katram no tiem ir vērts pievērst lielu uzmanību, šodien mēs pievērsīsimies viedtālruņiem, kas 2021. gada pēdējā ceturksnī ienesīs pamatīgu ažiotāžu. Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro un Xiaomi 11 Lite 5G NE - iepazīsim tos tuvāk!

Xiaomi 11T

Viens skatiens uz šo modeli un skaidrs, ka jums ir darīšana ar viedtālruni no augstākā plaukta. Gan Xiaomi 11T, gan Xiaomi 11T Pro krāsu palete ir radīta modernā minimālisma stilā, kurā katrs atradīs kaut ko sev tuvu. Pelēks meteorīts, mēnessgaismas balts, debeszils ir toņi, kurus var izvēlēties nākamie īpašnieki. Ir iemesls, kāpēc visa Xiaomi 11T sērija tiek dēvēta par "CINEMAGIC", par kino burvību. Tam ir ne tikai patiesi iespaidīgs izskats (kā zvaigznei pienākas), bet arī bezgalīgas iespējas uzņemt izcilus fotoattēlus un videoklipus pasaules klases līmenī. Galvenā kamera ar 108 MP izšķirtspēju ir industrijas līderis! Te slēpjas radošais potenciāls, kombinācijā ar 8MP ultra platleņķa) un 5MP (telemakro) kamerām, kas paver ļoti plašas iespējas gan tehnoloģiski, gan domu lidojumam, iespējām, kuras jūs pat neesat iedomājušies!Svarīgāko Xiaomi 11T parametru sarakstu noslēdz akumulators ar ietilpību 5000 mAh, kas tiks pilnībā uzlādēts tikai 33 minūtēs. Vai kaut kas var būt vēl skaistāks? (Var būt…)

Xiaomi 11T Pro

Ir laiks visa satraukumu pamatam. Pēc pasaules pirmizrādes šova ir grūti noslēpt to, ka visa uzmanība pievērsta Xiaomi 11T Pro. Ir parametri, kas sakrīt ar Xiaomi 11T, ir arī tādi, kas nosaka tā nedaudz augstāko cenu. Pirmkārt, Qualcomm® Snapdragon ™ 888 procesors, kas ir uzticams, veiktspējīgs un definē augstāko klasi. Otrkārt, SOUND stereo Harman Kardon skaļruņi no Dolby Atmos. Treškārt, papildu atmiņas konfigurācija visprasīgākajiem spēlētājiem (12 + 256 GB). Ceturtais (vissvarīgākais) - akumulators, akumulators un vēlreiz akumulators. Lai gan mūsdienās akumulatora jauda 5000 mAh vairs nevienu īpaši nepārsteidz, 120W uzlādes ātrums gan! Tieši Xiaomi 11T Pro ir aprīkots ar šāduuzlādes jaudu. Šī inovatīvā tehnoloģija ar graciozo nosaukumu HyperCharge pilnībā uzlādēs šo viedtālruni mazāk nekā 17 minūtēs! Vai šis viedtālrunis ir TEV?

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition (New Edition) ir jaunākā versija pazīstamajam viedtālrunim Mi 11 Lite 5G, kas jau paspējis iekarot daudzas sirdis. Šī atjaunotā versija vienam no populārākajiem Xiaomi tālruņiem noteikti atradīs savus atbalstītājus. Šī modeļa slaidā forma un neticamais vieglums ir elementi, kas atstāj konkurenci aiz muguras. Diez vai kāds var lepoties ar 159 gramu svaru un biezumu, kas mazāks par 7 milimetriem. AMOLED displejs ar diagonāli, kas sasniedz 6,55 collas un ir aprīkots ar TrueColor tehnoloģiju, ir vēl viena stiprā puse par labu Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE. Vizuālo parametru kontekstā ir vērts pieminēt kameras (64 MP, 8 MP, 5 MP), kuru milzīgās iespējas ļaus iemūžināt svarīgākos mirkļus. Visu aprīkojumu kontrolē astoņkodolu procesors Qualcomm® Snapdragon ™ 778G, Xiaomi 11 Lite 11 5G NE krāsas ir labs arguments tiem, kuri novertē veiktspēju ar oriģinālu izskatu. Esošā un plaši pazīstamā krāsu palete (trifeļu melna, piparmētru zaļa un citrusu dzeltena) ir pieejamie toņi, kas iepriekš bija rezervēti Mi 11 Lite 4G modelim (persiku rozā, burbuļzilā). Turklāt ir arī klasika, t.i., dziļi melna (trifeļu melna) un svaiguma elpa kristāliski baltas (sniegpārslu balta) veidā. Tās korpuss atgādina īstu sniega segu, kas veidota no miljoniem sniegpārslu, kas mirgo atkarībā no gaismas leņķa. Viens ir skaidrs, šo ignorēt nav iespējams.

Gaidām uz...

Lai gan neviens no iepriekš minētajiem modeļiem vēl nav pieejams Latvijā, šeit nav pamata skumt. Mēs uzskatām, ka, gaidot šādus flagmaņus, pacietība patiešām atmaksājas. Šis ir īstais brīdis, lai padomātu par vēlamo modeli un izvēlētos piemērotāko krāsu. Latvijas pirmizrādes oficiālais datums joprojām ir nezināms, taču, tiklīdz mēs saņemsim šo nenovērtējamo informāciju, mēs ar prieku jūs par to informēsim.
Un, ja vēlaties būt informēts par Xiaomi piedāvāto produktu akcijām un plānotajām pirmizrādēm, ļoti uzmanīgi sekojiet līdzi mūsu sociālajiem medijiem, un jūs nekad neko nepalaidīsit garām:
• Facebook www.facebook.com/XiaomiLatvia
• Instagram www.instagram.com/xiaomi.latvija

Atpakaļ uz blogu