Laiks jaunam Xiaomi ventilatoram

Laiks jaunam Xiaomi ventilatoram

Vai jums kļūst arvien karstāk un karstāk? Mums ir vējš! Lai gan mūsu veikalā jau ir pieejami vairāki viedie ventilatori, tomēr vienmēr atradīsies vieta tādam aprīkojumam kā Xiaomi Smart Tower Fan. Iepazīstieties ar vienu no jaunākajām Xiaomi ierīcēm, kas jau ir debitējusi ārpus mūsu valsts. Ceram, ka šovasar arī Latvijā viņš tiks slavēts kā meistars cīņā ar tropiskām temperatūrām. Kas ir jaunākais Xiaomi ventilators un ar ko tas ir īpašs salīdzinājumā ar konkurentiem? Lasiet tālāk, un jūs noteikti atradīsit atbildes uz šiem un citiem jautājumiem! Izbaudi lasīšanu!

Dizains 5+

Xiaomi Smart Tower Fan izceļas galvenokārt ar savu neparasto dizainu, kas krietni atšķiras no plaši pazīstamiem risinājumiem. Lai gan tas neatgādina tipiskas vējdzirnavas, tās savu darbu dara 100%. Minimālistiskais, plānais dizains var saplūst ar gandrīz jebkuru vidi. Xiaomi Smart Tower Fan pamatne nav daudz lielāka par A4 papīra lapu, tāpēc tam ir vieta pat ļoti mazās telpās. Turklāt jaunākais Xiaomi ventilators ir pilnībā pārklāts ar ABS pārklājumu, pateicoties kuram tas nebaidās no korozijas, mitruma vai krāsas maiņas, kas ļoti bieži notiek ar šāda veida aprīkojumu. Laiku pa laikam pareizai darbībai būs jāiztīra zem korpusa paslēptie elementi, taču šis process ir viegls, vienkāršs un patīkams.

Dienu un nakti

Maigas un ērtas vēsmas nodrošināšana ir Xiaomi Smart Tower Fan galvenā misija, un tas tiek īstenots ar bravūru. Šim nolūkam tas ir aprīkots ar 10 vēja turbīnām un 35 ventilatora lāpstiņām, kas apvienojumā ar īpaši lielu gaisa izplūdi (6,82 mm) un īpaši platu, regulējamu darbības leņķi (150 °) veido ideālu komplektu. Xiaomi ventilators eksāmenu nokārtos ne tikai karstajās dienās, bet arī naktīs! Tas ir iespējams, pateicoties tā ārkārtīgi klusajai darbībai zem 35 dB līmeņa, kas ļaus ērti un nepārtraukti gulēt optimālā temperatūrā. Papildus klusajai darbībai Xiaomi Smart Tower Fan var lepoties arī ar zemu enerģijas patēriņu, lai jūs varētu baudīt tā priekšrocības, neuztraucoties par lieliem rēķiniem. Lieliski, vai ne?

Dežūras kontrole

Daudzās iespējas kontrolēt jaunāko Xiaomi ventilatoru ir vēl viens arguments, kas noteikti runā par labu šai ierīcei. Google Assistant, Mi Home aplikācija vai varbūt tālvadības pults? Jūs izvēlaties veidu, kā vēlaties "valdīt" pār Xiaomi Smart Tower Fan, un pateicoties tam, katra jūsu vēlme viņam būs pasūtījums. Xiaomi vējdzirnavu funkcionalitātes saraksts ir daudz garāks par tām, kuras esam uzskaitījuši līdz šim. Tomēr mēs negribētu atklāt visus tā noslēpumus, pirms tas nonāks Latvijas izplatīšanā. Mēs ticam, ka tas notiks drīz, lai jūs šajā nenoteiktībā paliktu pēc iespējas īsāku brīdi. Cerams, ka par Xiaomi Smart Tower Fan ierašanos un svaigu vasaras vēsmu jau drīzumā paziņosim mi-home.lv

Atpakaļ uz blogu