Rīgā atver pirmo oficiālo Xiaomi veikalu

Rīgā atver pirmo oficiālo Xiaomi veikalu

Atverot pirmo un līdz šim vienīgo autorizēto zīmola veikalu valstī, Xiaomi iezīmē savu oficiālo ienākšanu Latvijas tirgū un pauž nopietnu pieteikumu paplašināt savas darbības jomas, tostarp gan viedtālruņu, gan plaša viedierīču sortimenta segmentā. Xiaomi veikals padarīs produktus vēl pieejamākus pircējiem, sniedzot iespēju lietot jaunākās tehnoloģijas, no kurām dažas mūsu tirgū tiks prezentētas pirmoreiz.

Atbilstīgi Canalys globālā tirgus ziņojuma datiem par 2021. gada otro ceturksni šobrīd Xiaomi ir otrs lielākais viedtālruņu ražotājs pasaulē ar 17 % tirgus daļu un 83 % pieaugumu, salīdzinot ar pagājušo gadu. Uzņēmums ir pārstāvēts vairāk nekā 100 valstīs un reģionos visā pasaulē, un ir pasaules vadošās AloT lietotāju platformas izveidotājs, kurai pievienots vairāk nekā 351,1 miljons viedierīču.

Veikala atklāšanas dienā Xiaomi un oficiālais izplatītājs Latvijā UAB Wind Traders LV gaidīs apmeklētājus ar īpašiem piedāvājumiem un cenām atsevišķiem produktiem: Atklāšanas dienā pircēji veikalā varēs iegādāties populārākos tālruņus Redmi 9T ar 35% atlaidi, Redmi Note 9 Pro ar 40% atlaidi un Mi 11 Lite 5G ar 30% atlaidi. Atklāšanas dienā būs pieejamas arī dažādas atlaides ekosistēmas produktiem – līdz pat 50 %. Dienas gaitā loterijā varēs laimēt arī daudzas un dažādas dāvanas. Xiaomi Mi Smart Band 5 ar atlaidi varēs iegādāties vēl veselu mēnesi pēc pasākuma.

Jaunais salons jūs gaida

Apskatiet jauno Xiaomi veikalu Rīgā, t/c Akropole, visā tā krāšņumā ar bagātīgu jaunumu, īpašo piedāvājumu klāstu un viedierīču sortimentu ikdienas lietošanai. Svinēsim kopā!

Atpakaļ uz blogu