Vasaras ceļojumi ar Xiaomi

Vasaras ceļojumi ar Xiaomi

Pārgājienu, pikniku, ekskursiju sezona ir sākusies! Velosipēdu servisi ir pārpildīti. Noteikti arī Tu jau esi sajutis vasaras iestāšanos! Mēs garantējam, ka brīdī, kad uzstādisi savu jauno Xiaomi velosipēdu, 2022. gads jums kļūs daudz labāks. Ja domājat – kāpēc tā? Lūdzu jautājiet mums, lai noskaidrotu!

Vairs nekādu rīta sastrēgumu!

Ziemas rīti ir ne tikai auksti un tumši, bet arī saistīti ar ikdienas sastrēgumiem. Nav brīnums, ka tad, kad temperatūra ir zem nulles, ikviens, kam ir iespēja izvēlēties, priekšroku dos siltam automašīnas salonam. Bet tagad lietas sāk mainīties! Kad ārā ir silts un saulains laiks, varat pārsēsties uz Mi Smart elektrisko saliekamo velosipēdu. Tas ir ideāls risinājums ne tikai pieredzējušiem velosipēdistiem, bet arī iesācējiem. Kad no rīta braucat uz biroju, izmantojiet elektrisko palīgierīci, lai palīdzētu jums ātrāk nokļūt galamērķī. Ja jums nav nepieciešams šāds atbalsts, izslēdziet to un izbaudiet Mi Smart Electric Folding Bike kā vienkāršu, bet modernu mobilo velosipēdu. Atklājiet tās daudzās priekšrocības, ceļojot kopā. Kad sākat nogurt, paļaujieties uz izturīgo litija jonu elementu: spēcīgo Samsung 18650 akumulatoru, kas palīdzēs nobraukt līdz 45 km! Ar šādu jaudu jums nav jāuztraucas par nokļūšanu galamērķī.

Paķer savu skrejriteni!

Jums jau ir velosipēds, bet jums nepatīk šāda veida aktivitātes? Tas ir labi, mums ir arī citi risinājumi. Sajūti vēju savos matos, izbaudi pilsētu ar Xiaomi skrejriteni! Varat izvēlēties: Mi Electric Scooter 3 vai Mi Electric Scooter Pro 2, divi forši Xiaomi transportlīdzekļi. Vispirms par Mi Electric Scooter Pro 2, kas pašlaik ir akcijā, un tāpēc jūs varat ietaupīt! Ar šo modeli varēsiet pārvietoties pa pilsētu ar maksimālo ātrumu 25 km/h, un akumulators ļaus nobraukt līdz 45 km! Turklāt visus svarīgākos datus var nolasīt ērtā displejā, kas atrodas stūres centrā. Šīs ērtības ir tikai sākums garam priekšrocību sarakstam, ar ko var lepoties Mi Electric Scooter Pro 2. Noklikšķiniet šeit, lai uzzinātu pārējo.

Vēl vairāk iespēju

Pārejam pie jau pieminētā Mi Electric Scooter 3, kas ir nedaudz lētāks. Tas var sasniegt ātrumu līdz 25 km / h, kas ir līdzvērtīgs tā priekšgājējam. Tomēr tā darbības rādiuss ir nedaudz mazāks un sasniedz 30 km. Šādi parametri ļaus bez problēmām sasniegt darbu, skolu vai tikšanos. Ja nepieciešams, pēc ierašanās galamērķī, Mi Electric Scooter 3 ērti varēsiet uzlādēt ar komplektācijā iekļauto lādētāju.

Vai vēlies vēl tuvāk iepazīt Xiaomi transportlīdzekļus?

Lūdzu, apmeklējiet Xiaomi transportlīdzekļu produktu lapas, kas apspriestas šodienas tekstā. Tur jūs uzzināsiet visu nepieciešamo, lai pieņemtu labāko lēmumu. Pārbaudiet, kurš Xiaomi velosipēds pasargās jūs no satiksmes sastrēgumiem, vilšanās un kavēšanās. Atklājiet savu labāko veidu, kā pārvietoties pa pilsētu!

Atpakaļ uz blogu