Xiaomi elektriskie skrejriteņi - populārāko modeļu pārskats

Xiaomi elektriskie skrejriteņi - populārāko modeļu pārskats

Elektriskie skrejriteņi ir bijuši ļoti populāri jau gadiem ilgi. Lielākajā daļā Latvijas pilsētu jau tagad var redzēt stāvvietas, kas piepildītas ar divriteņu transportlīdzekļiem, un gandrīz ik uz soļa šādu aprīkojumu var iznomāt, izmantojot aplikāciju. Taču, ja elektriskais skrejritenis nepieciešams bieži, ir vērts to iegādāties pašam. Īres izmaksas var būt milzīgas, īpaši, ja dienā jānobrauc, piemēram, 20 km. Pēc pašreizējām cenām par šādu braucienu (ar maksimālo ātrumu 20 km/h) būs jāmaksā no 10EUR līdz 15EUR. Lasiet par mūsu iecienītākajiem Xiaomi elektrisko skrejriteņu modeļiem un atrodiet labāku alternatīvu pilsētas divriteņu transportlīdzekļiem tūlīt!

Starp daudzajiem zīmoliem, kas piedāvā divriteņu transportlīdzekļus, Xiaomi izceļas kā viens no uzticamākajiem ražotājiem. Par to var viegli uzzināt pastaigājoties pa pilsētu. Šajā pārskatā mēs apskatīsim trīs populārus Xiaomi vienumus - Electric Scooter Pro 2, Mi Electric Scooter 3 un Xiaomi Electric Scooter 4 Pro.

Mi Electric Scooter Pro 2:

Šim modelim ir 600 W motors, un tā maksimālais darbības rādiuss ir līdz aptuveni 45 km, tāpēc tas ir ideāli piemērots ikdienas braucieniem uz darbu un mājām un pilsētas braucieniem. Skrejritenis ir aprīkots ar lielām, neslīdošām pneimatiskajām riepām ar diametru 8,5 collas, kas garantē komfortablu braukšanu pat pa nelīdzenu reljefu. Tātad, ja dzīvojat vietā ar nelīdzenu asfaltu, Mi Electric Scooter Pro 2 joprojām nodrošinās jums ērtu braukšanu. Ja saskaraties ar šķērsli, varat paļauties uz tūlītēju priekšējo disku bremžu un aizmugurējo elektrisko bremžu reakciju. Pavelciet sviru uz stūres, un jūs ātri un droši apstāsieties.

Mi Electric Scooter 3:

Augstu novērtēts ir arī Mi Electric Scooter 3. Skrejritenis piedāvā maksimālo nobraukumu līdz 30km, kas palīdzēs izbraukt pilsētā sastrēgumstundās un lieliski pildīs savu funkciju arī lielākā aglomerācijā. Mi Electric Scooter 3 ir līdzīgas īpašības kā Pro 2 modelim, piemēram, lielas 8,5 collu pneimatiskās riepas un eABS ar disku bremzēm. Arī šajā modelī izmantots salokāms dizains, kas atvieglo uzglabāšanu un transportēšanu. Pateicoties pārdomātajam dizainam, jūs varat salocīt skrejriteni mazāk nekā 3 sekundēs!

Jaunākais vietnē Mi-Home.lv

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro ir jaunākais Xiaomi elektriskā skrejriteņa modelis, kas ievieš vēl novatoriskākas funkcijas. Maksimālais attālums ir aptuveni 55 km, kas padara to par rekordistu mūsu reitingā. Xiaomi Electric Scooter 4 Pro ir aprīkots ar dubultiem amortizatoriem priekšā un aizmugurē, nodrošinot vienmērīgāku braukšanu pat nelīdzenā reljefā. Turklāt šim modelim ir lielāka akumulatora ietilpība un papildu funkcijas, piemēram, LED apgaismojums uz priekšējiem un aizmugurējiem pagrieziena rādītājiem, kas paaugstina drošības līmeni. Xiaomi DuraGel riepas Electric Scooter 4 Pro ir lielākas nekā iepriekšējos modeļos izmantotās, un to diametrs ir pat 10 collas. Lielāki riteņi nodrošina ērtāku braukšanu, mazāku grūdienu un vienmērīgāku kustību.

Visi trīs Xiaomi elektrisko skrejriteņu modeļi piedāvā augstas kvalitātes izpildījumu, izcilu veiktspēju un praktiskas funkcijas. Integrētās mobilās aplikācijas ļauj uzraudzīt motorollera ātrumu, diapazonu un citus parametrus. Mūsu transportlīdzekļi ir aprīkoti arī ar reģeneratīvām bremžu sistēmām, kas ļauj atgūt enerģiju un paplašina darbības rādiusu. Šajā rakstā norādīto skrejriteņu cenas svārstās no 360 EUR līdz 999 EUR un līdz pirmajam jūnijam visiem skrejriteņiem ir 15% atlaide. Ieguldījums savā transportlīdzeklī ātri atmaksājas un atmaksājas ar katru braucienu. Sajūtiet vēju savos matos un sāciet pavasara ceļojumus šonedēļ, pasūtot kādu no mūsu uzticamajiem skrejriteņiem vietnē Mi-Home.lv.

Atpakaļ uz blogu