Xiaomi jaunākās Bluetooth austiņas

Xiaomi jaunākās Bluetooth austiņas

Skaņa mūs ieskauj no visām pusēm. Dažreiz tā pārsteidz mūs ar lielu jaudu, dažreiz, tā viegli noglāsta. Tai piemīt spēks, kas vienā mirklī var mainīt filmas vai dziesmas noskaņu. Jaunākās Xiaomi Redmi Buds 3 Pro un Mi True 2 Pro bezvadu austiņas tika radītas, lai nodrošinātu skanīgas emocijas un pārsteigtu ik uz soļa ar atskaņotās melodijas kvalitāti. Klausieties un izbaudiet jauno Bluetooth audio ar Xiaomi!

Pilnība ar Redmi Buds 3 Pro

Vai jums patīk ritmiski, adrenalīnu pumpējoši basa hiti? Vai varbūt asi ģitāras solo, kas savijušies ar skanīgu vokālu? Būtībā, tas nav pat īsti svarīgi, ko jums patīk klausīties, galvenais, kādas austiņas jūs izmantojat. Nav tāda repertuāra, kādu kvalitatīvi nevarētu atskaņot Redmi Buds 3. To nodrošina 9mm kompozītadiafragmas spole. Labi pārdomātais Redmi Buds 3 Pro dizains un diafragmas izmērs, nodrošina augstākās kvalitātes skaņu. Uzlādes korpuss, kurā var uzglabāt austiņas, ļauj klausīties mūziku līdz pat 28 stundām. Ņemot ceļojumā līdzi Redmi Buds 3 Pro, varat būt droši, ka baterijas jaudas pietiks ilgam laikam. Turklāt austiņas nekavējoties reaģēs uz jūsu komandām, pateicoties ērtajai skārienvadībai. Pat kontrolējiet mūziku un zvanus, neizņemot viedtālruni no kabatas! Enerģiski, moderni, perfekti - tas raksturo Xiaomi Redmi Buds 3 Pro.

Izcilās Mi True bezvadu austiņas 2 Pro

Ir grūti pārspēt pilnību, taču Mi True Wireless Earphones 2 Pro tam ir labs pierādījums. Šī modeļa pilnība atklājas tā skaņas precizitātē. Šeit katrs tonis ir savā vietā, radot perfektu skaņas harmoniju. Neatkarīgi no tā, vai skaņdarbs ir fokusēts uz augstiem, zemiem vai vidējiem toņiem, katrs gabals tiks atskaņots ar meistarīgu precizitāti. Lai gan Mi True Wireless Earphones 2 Pro gadījumā termina "vidējs" lietošana ir diezgan taktiska ... Tātad: vidējais diapazons šeit rada sava veida tiltu starp dziļiem, zemiem basiem un precīziem augstiem toņiem. Kā tas ir iespējams? Vai atceraties perfekto 9 mm membrānu Redmi Buds 3 Pro modelī? Ko jūs teiktu par 12 mm? Šāds diametrs rada tik dinamisku skaņu, kas paliks jūsu atmiņā ilgu laiku. Dodiet sev iespēju ar Mi True 2 Pro bezvadu austiņām baudīt mūziku līdz pat 30 stundām ar komplektā iekļauto uzlādes futrāli! Ko darīt, ja austiņas negaidīti izlādējas? Uzlādējiet tās 10 minūtes un turpiniet baudīt pārsteidzošu skaņas kvalitāti vēl pusotru stundu!

Xiaomi skaņa divos veidos

Redmi Buds 3 Pro vai Mi True 2 Pro bezvadu austiņas? Izvēle ir pasakaini vienkārša, jums vienkārši jāizvēlas starp pilnību un pilnību. Izvēlieties savu mūzikas ierakstu un dodieties koncertturnejā kopā ar Xiaomi labāko skaņas baudījumu.

Atpakaļ uz blogu